/ Automationsingenjör

Automationsingenjör

Fiskeby söker nu en Automationsingenjör till sin Underhållsavdelning som inom området Industriell Systemteknik kommer att få arbeta med processtyrning, reglering, instrumentering och elkraftteknik.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Systemunderhåll: Utarbeta metoder och ge anvisningar beträffande förebyggande och avhjälpande underhåll
  • Service: Utföra felsökning och reparation
  • Processapplikationer: I samråd med driftansvariga föreslå vidareutveckling av befintliga systemfunktioner
  • Processanalyser: Utföra reglertekniska processanalyser som underlag för förbättrad styrning

Vi arbetar med korta beslutsvägar, har högt i tak för egna initiativ och erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med möjlighet att delta i hela processkedjan.  I tjänsten ingår beredskap.

Våra förväntningar

Du har minst tekniskt gymnasium, eller motsvarande utbildning, samt någon vidareutbildning inom området. Goda kunskaper i engelska och erfarenhet från underhåll av el- och instrumentutrustning värdesättes. Då det är många kontakter både internt och externt ställer arbetet krav på god samarbetsförmåga.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 22 april. Märk mailet med ”Automationsingenjör” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Underhållschef Lars Signeböen, 011-15 58 29, eller HR Marina Gåverud, 011-15 57 22. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson, 011-15 57 03.

2018-04-06T15:29:14+00:00 Ledigt jobb|