/ Automationstekniker

Automationstekniker

Fiskeby söker nu en Automationstekniker till sin Underhållsavdelning.

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar självständigt och tillsammans med andra med felsökning, reparation och förebyggande underhåll av våra processreglerutrustningar samt fabrikens elanläggning. Vi arbetar idag med exempelvis varvtalsreglerade drifter och integrerade processtyrningssystem samt traditionella el- och instrumentkretsar. Vi erbjuder ett omväxlande och brett arbetsfält där din tekniska utveckling säkerställs genom att ny utrustning och teknik kontinuerligt införs samt med löpande fortbildningar.

Våra förväntningar

För att göra ett bra jobb krävs resultat- och målmedvetenhet samt att vara serviceinriktad och lyhörd för driftproblem. Arbetet ställer vidare krav på god samarbetsförmåga då du kommer att ha många kontakter, mestadels interna men även externa.

Din utbildning bör vara yrkesteknisk inom el/automation och vi ser gärna att du har arbets­livserfarenhet med inriktning mot el-, automations- och instrumentteknik.

Vi söker för närvarande personal både till dagtid och till skift. För tjänsten på dagtid kan även beredskapstjänstgöring ingå.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com. Märk mailet med ”Automationstekniker” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Tobias Gyllensvärd, 011-15 58 35, eller Underhållschef Lars Signeböen, 011-15 58 29. Facklig företrädare för Papers är Claes Nöjd, 011-15 58 46.

2019-01-09T10:57:44+00:00 Ledigt jobb|