/ Automationstekniker

Automationstekniker

Fiskeby förstärker underhållssektionen automation med en serviceinriktad automationstekniker. Letar du efter ett jobb som utmanar och utvecklar? Då är detta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som automationstekniker är dina huvudsysslor bland annat att felsöka, reparera och utföra förebyggande underhåll av vår elanläggning och processreglerutrustning. Du arbetar både självständigt och i samarbete med andra. Idag arbetar vi till exempel med varvtalsreglerade drifter och integrerade processtyrningssystem samt traditionella el- och instrumentkretsar.

Hos oss väntar ett omväxlande och brett arbetsfält som bjuder på goda utvecklingsmöjligheter. Genom löpande fortbildningar och kontinuerligt införande av ny teknik och utrustning har du alla chanser att utveckla dina tekniska kunskaper på Fiskeby.

Våra förväntningar
För att lyckas i rollen som automationstekniker bör du vara målmedveten, serviceinriktad och uppmärksam på driftproblem. Arbetet kräver god samarbetsförmåga och du kommer att ha många kontakter, mestadels interna men även externa.

Vi tror att du har en yrkesteknisk utbildning inom el eller automation och vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från el-, automations- och instrumentteknik. Eftersom vår produktion pågår kontinuerligt innebär tjänsten skiftarbete.

Ansökan
Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 20 oktober. Märk mailet med ”Automationstekniker” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst. Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledare Tobias Gyllensvärd på telefon 011-15 58 35. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, telefon 011-15 58 46.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.

2019-08-21T09:47:54+00:00 Ledigt jobb|