/ Business Controller

Business Controller

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Till vår administrativa avdelning söker vi nu en Business Controller som kommer att arbeta som ett stöd till verksamheten i ekonomiska frågor. Du deltar i interna och externa projekt samt är delaktig i den interna styr- och ledningsprocessen. I arbetsuppgifterna ingår även att upprätta intern och extern rapportering, uppföljning och analys av resultat- och balansräkning samt att vidareutveckla rutiner. Du ansvarar för företagets för- och efterkalkylsberäkning och tillsamman med Ekonomichef upprättar du månads-, årsbokslut och årsredovisning. Du arbetar både självständigt och tillsammans med produktionsavdelningarna med att utveckla styrsystem för den ekonomiska uppföljningen.

Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete med möjlighet att delta i hela processkedjan. Vi arbetar med korta beslutsvägar och ger dig utrymme för eget initiativtagande.

Din profil
Din bakgrund är civilekonom med inriktning mot finansiering eller ekonomistyrning. Du har erfarenhet av controllerarbete och är van att arbeta nära verksamheten. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du lyhörd, pedagogisk och analytisk.

Ansök redan idag!
Skicka in din ansökan till ansokan@fiskeby.com senast den 31 augusti. Märk din ansökan med ”Business Controller” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Vänta därför inte med din ansökan utan ansök redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Administrativ Chef Michael Nilsson, 011-15 57 63 eller HR-chef Marina Gåverud, 011-15 57 22. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson, 011-15 57 03.

2018-07-05T15:22:08+00:00 Ledigt jobb|