/ Drifttekniker

Drifttekniker

Är du tekniskt intresserad, värnar om miljön och vill lära dig något nytt varje dag? Sök då vår tjänst som drifttekniker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer i huvudsak att arbeta med övervakning och styrning av processen för produktion av ånga och el, du kommer också att arbeta med ångdistribution, rökgasrening och fastbränslehantering samt underhåll av anläggningen. Tjänsten innebär skiftgång och du arbetar i ett team på två personer.

Våra förväntningar
För att göra ett bra jobb bör du ha förmåga att leda ditt eget arbete och snabbt kunna ställa om från övervakande uppgifter till ett högre arbetstempo. Att du uppskattar samarbete med andra ser vi som en självklarhet. Du bör också vara intresserad och nyfiken på att lära dig mer om den process du arbetar med.

Din utbildning bör vara inom process- eller energiteknik och det är meriterande med utbildning inom driftteknik på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom energiområdet eller inom processindustri. Tidigare erfarenhet från arbete med pannor och fastbränsleeldning är starkt meriterande. B-körkort ett krav för tjänsten.

Ansökan
Personligt brev och CV skickar du senast 30 april till ansokan@fiskeby.com, märk din ansökan med ”Drifttekniker” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Ulf Wahnström 011–155851 eller arbetsledare Magnus Baldling 011-15 58 36. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, 011-15 58 46.

2019-04-11T11:02:24+00:00 Ledigt jobb|