/ Drifttekniker Energi

Drifttekniker Energi

Fiskeby ska förstärka Energiavdelningen och Fastbränslepannan med en Drifttekniker. Letar du efter ett jobb som utmanar och utvecklar? Då är detta din chans!

Du kommer i huvudsak att arbeta med övervakning och styrning av processen för produktion av ånga och el, du kommer också att arbeta med ångdistribution, rökgasrening och fastbränslehantering samt underhåll av anläggningen. Tjänsten innebär skiftgång och du arbetar i ett team på två personer.

Våra förväntningar

För att passa för tjänsten bör du ha en utbildning inom process- eller energiteknik på lägst gymnasienivå. Vi ser gärna att du tidigare arbetat inom energiområdet eller inom processindustri. Tidigare erfarenhet från arbete med pannor och fastbränsleeldning är starkt meriterande. Som person bör du ha förmåga att leda ditt eget arbete och snabbt kunna ställa om från övervakande uppgifter till ett högre arbetstempo. Att du uppskattar samarbete med andra ser vi som en självklarhet. Du bör också vara intresserad och nyfiken på att lära dig mer om den process du arbetar med.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 4 april. Märk mailet med ”Drifttekniker” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftchef Ulf Wahnström 011–155851 eller arbetsledare Magnus Baldling 011-15 58 36. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, 011-15 58 46.

2018-03-09T13:19:09+00:00 Ledigt jobb|