/ FU-tekniker

FU-tekniker

Vi söker nu en FU-tekniker till vår Underhållsavdelning.

Arbetsuppgifter
Du kommer självständigt få arbeta med maskinsyning och maskinkontroll och framför allt ha kontakt med interna aktörer. Du arbetar med vibrationsmätning(CSi) och stötpulsmätning(SPM), analyserar mätresultat och orsaker till haverier samt deltar i det ständiga förbättringsarbetet av förebyggande underhåll. Du är även en given deltagare i olika projekt som jobbar med förbättringsmöjligheter gällande tillgänglighet och underhållsvänlighet på verksamhetens maskinpark.

Våra förväntningar
Arbetet kräver stor noggrannhet samt förmåga att tillgodogöra sig teknisk dokumentation. Vidare behöver du ha god samarbetsförmåga då du kommer att ha många, framförallt interna, kontakter. Du är intresserad av maskiner och nyfiken på att förbättra processer samt förebygga haveri.

Din utbildning kan vara tekniskt gymnasium, alternativt erfarenhet från verkstads/ reparatörsområdet. Det är meriterande om du har kunskaper från processindustri, samt utbildning i vibrations-, stötpuls- och underhållsteknik.

Ansökan
Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com, senast den 15 oktober 2018. Märk mailet med ”FU-tekniker” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta FU-chef Thomas Erlandsson på telefon 011-15 58 28. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, telefon 011-15 58 46

2018-08-31T10:31:24+00:00 Ledigt jobb|