/ FU-tekniker

FU-tekniker

Fiskeby ska förstärka Underhållsavdelningen med en FU-tekniker. Letar du efter ett jobb som utmanar och utvecklar? Då är detta din chans!

Du kommer självständigt att få arbeta med maskinsyning och maskinkontroll. Du arbetar med vibrationsmätning(CSi) och stötpulsmätning(SPM), analyserar mätresultat och orsaker till haverier samt deltar i det ständiga förbättringsarbetet av förebyggande underhåll. Du är även en given deltagare i olika projekt som jobbar med förbättringsmöjligheter gällande tillgänglighet och underhållsvänlighet på verksamhetens maskinpark.

Våra förväntningar

Arbetet kräver stor noggrannhet samt förmåga att tillgodogöra sig teknisk dokumentation. Vidare ställer arbetet krav på god samarbetsförmåga då du kommer att ha många, framförallt interna, kontakter.

Din utbildning kan vara tekniskt gymnasium, alternativt 5 års dokumenterad erfarenhet från verkstads/ reparatörsområdet. Det är meriterande om du har kunskaper från processindustri, samt utbildning i vibrations-, stötpuls- och underhållsteknik.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 8 april. Märk mailet med ”FU-tekniker” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta FU-chef Thomas Erlandsson på telefon 011-15 58 28. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, telefon 011-15 58 46.

2018-03-13T11:35:12+00:00 Ledigt jobb|