/ HR-generalist

HR-generalist

Fiskeby ska förstärka sitt HR-team mer en nyfiken och prestigelös kollega. Letar du efter ett jobb som utmanar och utvecklar? Då är detta din chans!

Som HR-generalist hos oss jobbar du i en produktionsnära miljö och har en omväxlande arbetsdag. Du driver och stöttar organisationen i frågor så som bland annat rekrytering, kompetensförsörjning, arbetsmiljö, arbetsrätt och rehabilitering. Du hanterar många personliga möten, både interna och externa.

Våra förväntningar

Arbetet ställer krav på lyhördhet och förmåga att se situationer ur olika perspektiv, samtidigt som du tar hänsyn till inblandade parters förutsättningar, intressen samt Fiskebys riktlinjer. För att lyckas med detta förutsätter vi att du är social och öppen, har lätt för att kommunicera samtidigt som du har integritet.

Då en del av vårt uppdrag är att följa upp och utveckla Fiskebys HR-processer ingår även administrativa arbetsuppgifter vilket ställer krav på att du är organiserad, strukturerad och har vana av att hantera olika stödsystem.

Vi söker dig som har en examen inom Personalvetenskap eller liknande, gärna med några års erfarenhet av HR-relaterat arbete. Har du erfarenhet av rekrytering är det meriterande.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 8 april. Märk mailet med ”HR-generalist” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Marina Gåverud, HR-avd. 011-15 57 22. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson, 011-15 57 03.

2018-03-09T13:36:38+00:00 Ledigt jobb|