/ Installationselektriker

Installationselektriker

Vill du arbeta inom ett omväxlande och brett arbetsfält som bjuder in till personlig utveckling, initiativtagande och möjlighet till fördjupning av arbetsområden? Då är du välkommen att ansöka till vår tjänst installationselektriker!

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innebär att självständigt och tillsammans med andra arbeta främst med elinstallation och förebyggande underhåll på fabrikens elanläggningar men även felsökning, reparation och förbättringsåtgärder. Du ingår i Automationsavdelningen med en personalstyrka på 17 personer varav två personer är elinstallatörer. Tjänsten avser dagtid och beredskapstjänstgöring kan ingå.

Våra förväntningar
För att göra ett bra jobb krävs resultat- och målmedvetenhet och har förmågan att driva dina egna arbetsuppgifter. Arbetet ställer vidare krav på god samarbetsförmåga då du kommer att ha många kontakter, mestadels internt men även externt. Vi lägger vikt vid dina personliga egenskaper och tekniska intresse när vi söker dig som trivs i en öppen atmosfär med driv och samarbetsanda.

Din utbildning bör vara yrkesteknisk inom elinstallation eller automation och vi ser gärna att du har arbets­livserfarenhet med inriktning mot elinstallation inom industri. Har du erfarenhet av högspänningsinstallation är det meriterande.

Ansökan
Personligt brev och CV skickar du senast 31 mars till ansokan@fiskeby.com, märk din ansökan med ”Installationselektriker” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för just denna tjänst.

Är du intresserad av tjänsten är du välkommen att kontakta Underhållsingenjör Robert Nordberg, 011-15 58 25 eller Underhållschef Lars Signeböen 011-15 58 29. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, 011-15 58 46.

2019-03-01T12:28:40+00:00 Ledigt jobb|