/ Planeringschef

Planeringschef

Gillar du att vara i händelsernas centrum och ha ett brett kontaktnät? Då är du rätt person för oss! Som Planeringschef erbjuder vi dig en central roll i ett företag med en stark marknadsposition. Med ett varierande arbete fullt av dagliga utmaningar bidrar du till vår produktivitet och kundnöjdhet.

Dina arbetsuppgifter
Fiskeby söker en kundorienterad Planeringschef som ansvarar för planeringen av kundordrar kopplat till vår produktionsprocess. Genom att bland annat vara delaktig vid budgetplanering och säljkonferenser har du en marknadsnära roll med inblick i produktionen. Tjänsten är organiserad inom Marknad och Försäljningsavdelningen och är en central funktion i vår verksamhet. Som Planeringschef har du ansvar över planeringsprocessen, tjänsten innebär dock inget direkt personalansvar. Då vår nuvarande Planeringschef kommer att gå i pension erbjuds du möjligheten att arbeta parallellt under en period för att på så sätt sätta dig in i verksamheten och rollen.

Våra förväntningar
Vi söker en engagerad och nyfiken medarbetare med känsla för detaljer som samtidigt bibehåller fokus på helhetsperspektivet. Rollen kräver relevant högskoleexamen exempelvis mot logistik /planering eller likvärdig arbetserfarenhet. Vi ser gärna att du arbetat i en liknande position tidigare men det är inte ett krav. Arbetet kräver datorvana och gärna erfarenhet av processplaneringssystem.

Du kommer ha daglig kontakt med vår kundservice och våra säljare samt vår produktionsprocess. Vi ser därför att du har en god kommunikativ förmåga och är lösningsorienterad. Då vi arbetar i huvudsak på en internationell marknad krävs goda engelskkunskaper i tal och skrift.

Ansökan
CV och Personligt brev skickar du senast den 30 september till ansokan@fiskeby.com, märk din ansökan med ”Planeringschef” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande så skicka in din ansökan redan idag. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Marknadschef Anders Nyrén 011- 15 59 12. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson 011-15 57 03, och för Ledarna Robert Pettersson 011- 15 59 86.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.

2019-06-27T09:02:51+00:00 Ledigt jobb|