/ Projektingenjör

Projektingenjör

Drivs du av att se resultat i ditt arbete och trivs i en miljö med många kontaktytor? Då är du rätt person för oss! Som Projektingenjör erbjuder vi dig en utvecklande roll med ett brett arbetsområde i ett företag med fokus på hållbarhet.

Dina arbetsuppgifter
Som projektingenjör med inriktning mot process och mekanik kommer du att arbeta med projekt som berör hela anläggningens processutrustning. Du kommer att driva egna projekt samt delta som projektmedlem i andra. Med ett stimulerande och utvecklande arbete med hög grad av självständighet blir du en del av en erfaren arbetsgrupp som är mån om att komma framåt. Projektavdelningen ansvarar för hela kedjan från förfrågningsunderlag, projektering, konstruktion, flödesscheman och kalkyler till färdigt dokumenterat projekt.

Våra förväntningar
För att passa in i rollen som projektingenjör tror vi att du är en strukturerad och social person. Du är duktig på att kommunicera med olika typer av människor vilket är nödvändigt för att kunna hantera olika gränssnitt inom organisationen. Som person är du kreativ i ditt problemlösande och tycker om att samarbeta med andra. Du är duktig på att självständigt planera och strukturera ditt arbete och får saker uträttade. Vidare är du drivande, nyfiken och engagerad samt tycker om att ha många och varierade arbetsuppgifter.

Vi tror att du har högskoleutbildning inom maskinteknik eller motsvarande samt längre erfarenhet av projektledning och projektering. Erfarenhet från pappers- och massaindustrin eller annan processindustri samt pannanläggningar är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med maskin- och rörkonstruktion samt tryckkärl. Vidare har du goda kunskaper i engelska samt AutoCad och MS Office.

Ansökan
CV och personligt brev skickar du senast den 30 november till ansokan@fiskeby.com, märk din ansökan med ”Projektingenjör” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande så skicka in din ansökan redan idag. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Projekt- och anläggningschef Rickard Stark 011- 15 58 03. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson 011-15 57 03, och för Ledarna Robert Pettersson 011- 15 59 86.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.

2019-10-29T11:28:32+00:00 Ledigt jobb|