/ Säljkoordinator

Säljkoordinator

Fiskeby erbjuder en variationsrik tjänst som Säljkoordinator.

Har du erfarenhet från kund- och ordermottagning inom industrin och trivs med att vara ansiktet utåt kan detta vara en tjänst för dig! Du har hög grad av serviceanda, hjälpsamhet och social kompetens med förmåga att skapa nya kontakter och goda relationer. Vi arbetar i ett litet team vilket gör att man också får hjälpa till på andra områden än sina egna vid behov.

Huvuddelen av våra kunder finns i Europa och du kommer att tilldelas en specifik marknad/kund som du antingen själv eller tillsammans med kollega på avdelningen har fullt ansvar för. Internt kommer du främst ha ett nära samarbete med försäljnings- och produktionsplaneringsavdelningen, men även med bl.a. produktions-, ekonomi-, och kvalitetsavdelningen. Extern kontakt kommer till största del att ske med våra kunders inköpsavdelningar och externa speditörer.

Våra förväntningar

Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och trivs med ett kundnära arbete där fokus är att tillgodose befintliga och nya kunders behov. Tjänsten innefattar support och service med ordertider, orderbekräftelser, avrop, leveransplanering, lageroptimering, transportbokning, fakturering och att vara behjälplig med att ta emot och besvara övriga frågor som rör våra kunder, produkter och leveranser.

Erfarenhet från kund- och ordermottagning, fakturering, offerthantering, spedition och logistik är ett krav. Erfarenhet inom produktionsindustri är meriterande.

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning med logistikinriktning. Vidare förutsätter vi också att du har god datorvana. Tjänsten kräver dessutom att du är flytande i tal och skrift gällande engelska. Har du motsvarande kunskaper i tyska är det starkt meriterande.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 22 april. Märk mailet med ”Säljkoordinator” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Logistikchef FVL/CSC Andreas Havenslätt, 011-15 59 16. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson, 011-15 57 03.

2018-04-06T13:48:03+00:00 Ledigt jobb|