/ Utvecklingsingenjör

Utvecklingsingenjör

Fiskeby erbjuder dig en spännande roll som innebär möjligheten att få arbeta mycket brett inom Process- och produktutvecklingsprocessen.

I rollen som utvecklingsingenjör kommer du både ansvara för att driva långsiktiga utvecklingsprojekt och att medverka vid praktisk problemlösning i samarbete med framförallt produktionsenheterna och labb. Produktutvecklingsprojekten driver du i syfte att tillgodose våra kunders och marknadens krav på förpackningskartong på både kort och lång sikt.

I tjänsten ingår bland annat att:

  • Planera och genomföra projekt och provkörningar både internt och externt samt dra slutsatser och sammanställa resultat i rapporter.
  • Delta vid ”trouble shooting” inom produktionsavdelningarna och hos kunder
  • Följa kvalitetsutfall och föreslå förbättringsaktiviteter utifrån detta
  • Bevaka utvecklingen inom pappers- och förpackningsbrancherna
  • Aktivt arbeta för att ständigt förbättra process- och produktutvecklingsprocessen

Våra förväntningar

Vi söker dig med civilingenjörsexamen eller motsvarande, med fördel inriktning kemiteknik. Vi ser det som meriterande om du har flerårig erfarenhet av process- eller produktutveckling inom pappersindustrin med goda kunskaper inom det papperstekniska området. Du ska lätt kunna skapa en förståelse för våra kunders och marknadens krav och önskemål.

För att lyckas i rollen som Utvecklingsingenjör måste du vara väldigt självgående och både kunna driva egna utredningar och leda större projektgrupper.

I rollen ingår mycket kontakter med olika aktörer varför en god kommunikationsförmåga och prestigelöshet är ett krav. Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift.

Vidare ser vi att du är en kreativ person med stort engagemang. Du kommer att ha stor möjlighet att utvecklas och att själv påverka innehållet i denna roll.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 22 april. Märk mailet med ”Utvecklingsingenjör” i ämnesraden. Kom ihåg att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning sker enligt överenskommelse.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Teknisk Chef Erika Fröjd 011 – 15 57 89 eller HR Marina Gåverud 011-15 57 22. Facklig företrädare för Unionen är Greger Mattsson, 011-15 57 03.

2018-04-06T15:29:34+00:00 Ledigt jobb|