Vill du arbeta med arbetsmiljöfrågor i en produktionsnära miljö? Som Arbetsmiljöingenjör på Fiskeby arbetar du med att ständigt förbättra verksamhetens arbetsmiljö genom utveckling av både teknik, processer och människor.

Din roll
På Fiskeby Board finns redan idag ett starkt arbetsmiljö- och säkerhetstänkande, men vi vill bli ännu bättre eftersom vi betraktar dessa områden som viktiga för långsiktig och hållbar framgång. För detta arbete vill vi därför förstärka vår arbetsmiljöorganisation med en Arbetsmiljöingenjör.

Rollens huvudsakliga arbetsuppgifter blir att stödja organisationen i det systematiska arbetsmiljöarbetet, vara sakkunnig avseende företagets specifika arbetsmiljöer, undersöka riskmiljöer och utarbeta förslag till arbetsmiljöförbättringar. Delta i handläggning och uppföljning av tillbud och olycksfall. Utföra kartläggningar, mätningar och analyser av arbetsmiljöfaktorer och ge förslag till åtgärder.

Våra förväntningar
Som person är du initiativrik, tillgänglig och vill ta stort eget ansvar. Du ansvarar för ledning och styrning av avdelningen Skydd och Säkerhet och verkar för att avdelningen når sina mål och för att fastlagda aktiviteter genomförs på bästa sätt av och med rätt resurser. Då du kommer att ha många kontakter både inom och utom företaget är det viktigt att du trivs med att involvera och engagera människor. Vi tror att du hämtar underlag för ditt arbete både från din egen erfarenhet och kompetens men också från den samlade kunskap som finns inom och utanför verksamheten.

Du är utbildad Arbetsmiljöingenjör/Skyddsingenjör och/eller har annan utbildning/erfarenhet som kan prövas likvärdigt. Erfarenhet av arbetsmiljö- och skyddsarbete inom processindustrin är önskvärt och meriterande. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. CV och personligt brev skickar du senast den 12 april till ansokan@fiskeby.com, märk din ansökan med ”Arbetsmiljöingenjör” i ämnesraden. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande så skicka in din ansökan redan idag. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Arvid Sundblad, 0705-18 04 80. Facklig företrädare för Ledarna är Robert Pettersson, 011-15 59 86 och för Unionen Greger Mattsson, 011-15 57 03.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.