Vill du vara med och utveckla vårt förebyggande underhåll och trivs i en teknisk roll? Då är du välkommen att söka vår tjänst som FU-tekniker!

Dina arbetsuppgifter
Som FU-tekniker på vår underhållsavdelning arbetar du självständigt med maskinsyning och maskinkontroll. Du ingår i ett team med två personer och rapporterar till chef för förebyggande underhåll. Du arbetar med vibrationsmätning(CSi) och stötpulsmätning(SPM), analyserar mätresultat och orsaker till haverier samt deltar i det ständiga förbättringsarbetet av förebyggande underhåll. Du är även en given deltagare i olika projekt som jobbar med förbättringsmöjligheter gällande tillgänglighet och underhållsvänlighet på verksamhetens maskinpark. Vi står inför en digitalisering av vår maskinkontroll där vi tror du är en av deltagarna i den utvecklingen.

Våra förväntningar
Arbetet kräver stor noggrannhet samt förmåga att tillgodogöra sig teknisk dokumentation. Vidare ställer arbetet krav på god samarbetsförmåga då du kommer att ha många, framförallt interna, kontakter.

Din utbildning kan vara tekniskt gymnasium, alternativt erfarenhet från verkstads/ reparatörsområdet. Det är meriterande om du har kunskaper från processindustri, samt utbildning i vibrations-, stötpuls- och underhållsteknik.

Ansökan
Låter det här intressant? Välkommen att skicka CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 15 augusti, märk mailet med ”FU-tekniker”. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta FU-chef Thomas Erlandsson på telefon 011-15 58 28. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, telefon 011-15 58 46.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.