/ Miljölaborant

Miljölaborant

Vill du vara med att bidra till en hållbar framtid? På Fiskeby tillverkar vi ny kartong av återvunnen returfiber för framtidens förpackningar. Just nu söker vi en noggrann och analytisk Miljölaborant.

Arbetsuppgifter
Laboratoriets huvuduppgift är att säkerställa kvaliteten på vår produkt samt se till att efterfölja de miljökrav som ställs på oss. Som Miljölaborant tillhör du avdelningen Laboratoriet och tjänsten avser dagtid.

Som miljölaborant arbetar du med uttag av vattenprover och analyserar såväl utgående vatten som interna flöden och mikroskopering. Du rapporterar laboratorievärden dagligen samt sammanställer månadsrapport till Länsstyrelsen. Vidare utför du kvalitetskontroll på de ackrediterade analyserna samt avsätter resultaten i kontrolldiagram och behöver därför vara väl insatt i och följa vår miljöackreditering.

Tjänsten innebär också att kontrollera provtagningsutrustning och flödesmätare, granska och uppdatera dokument inom arbetsområdet samt att medverka vid interna och externa revisioner.

Våra förväntningar
Vi söker dig som är noggrann och flexibel då vi är en liten avdelning och kan komma att hjälpa varandra inom olika områden. Du är självständig och ansvarstagande samt har en förmåga till analytiskt tänkande.

Vi tror att du har en teknisk eller naturvetenskaplig gymnasieutbildning samt erfarenhet från laboratorium. Det är mediterande att ha genomgått en provtagarutbildning samt att ha arbetet med laboratoriestandarden ISO/IEC 17025.

Ansökan
Personligt brev och CV skickar du senast den 16:e augusti till ansokan@fiskeby.com, märk din ansökan med ”Miljölaborant” i ämnesraden. Urval och intervjuer görs löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse från slutet av augusti. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta laboratoriechef Catharina Andersson, 011-15 57 47. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, 011-15 58 46.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.

2020-06-15T16:47:45+00:00 Ledigt jobb|