Går du i tankarna att ta nästa steg och vill arbeta som operatör hos en kartongtillverkare där miljö- och hållbarhetstänk ligger varmt om hjärtat? Är du därtill teknikintresserad med erfarenhet av liknande arbete och vill utvecklas tillsammans med en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong? Då är Fiskeby rätt arbetsplats för dig!

Om tjänsten
Produktionen är kärnan i vår verksamhet och ställer höga krav på noggrannhet och kunskap, därmed är det ett starkt önskemål att du har erfarenhet av liknande tillverkningsindustri. Har du dessutom arbetat inom pappersindustrin sedan tidigare är det ytterst meriterande.

Som operatör på Fiskeby arbetar du produktionsnära tillsammans med kunniga och engagerade kollegor i antingen tillverkningen eller efterbearbetningen av vår kartong – Multiboard. Vilken inriktning som skulle vara aktuell för dig beror på din erfarenhet och ambition för utveckling. Oavsett vilken roll du har är du delaktig i att säkerställa god kvalitet på vår kartong.

Att tillverka högkvalitativ förpackningskartong av returfiber förutsätter att våra medarbetare är både tekniskt kunniga och har en förståelse för helheten och vi hoppas nu hitta dig som vill använda dina tidigare erfarenheter och utvecklas vidare inom vår verksamhet.

Våra förväntningar
Som person är du engagerad, ordningsam och gillar ett tätt samarbete med dina kollegor. Vi ser långsiktigt på denna tjänst och hoppas att du har ett intresse och en vilja att ständigt utvecklas inom produktionens olika områden.

Du kommer att tillhöra ett skiftlag om ca 11-15 personer där alla arbetar 5-skift. Denna tjänst är en tillsvidaretjänst.

Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till ansokan@fiskeby.com märk din ansökan med ”Operatör Produktion”. Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef för Kartongmaskin Mats Kulander 011-15 58 43, Produktionschef för Efterbearbetningen Robert Pettersson 011- 15 59 86 eller HR-Generalist Lina Arvefors 011- 15 57 36. Facklig företrädare för Pappers är Classe Nöid, 011-15 58 46.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.