Nyfiken på återvinning och industribranschen? Kom och jobba med oss i sommar!

Om Fiskeby

Fiskeby har hållbarhet som affärsidé och vår kartong tillverkas av 100% återvunnen kartong. Vi finns på cykelavstånd från centrala Norrköping och har länge varit verksamma på samma ställe. Vi tror det är en av anledningarna till den familjära och gemytliga stämning som är karakteristisk för Fiskeby. Här kan du jobba inom fler olika områden och samtidigt bidra till en hållbar framtid.

Sommarjobba hos oss

Att sommarjobba hos oss är ett bra sätt att lära känna industribranschen och innebär för många den första, viktiga kontakten med arbetslivet. Som sommarjobbare får du nyttig arbetslivserfarenhet vilket är en merit för dig som är intresserad av fortsatt anställning efter sommaren.

För dig som studerar på högskole- och universitetsnivå ger arbetet en inblick i hur verksamheten fungerar vilket ger värdefull erfarenhet inför kommande arbete inom industri. Sommarjobbet kan också bli starten på en längre yrkeskarriär hos oss på Fiskeby.

Din profil

Grundkravet för att sommarjobba hos oss är att du har fyllt 18 år och har som lägst godkänd gymnasiekompetens eller ska påbörja det sista året på din gymnasieutbildning. Som person tycker du om att samarbeta med andra människor, är nyfiken, noggrann och intresserad av teknik. För dig som kan börja arbeta tidigare kan det finnas möjlighet till vikariat på någon av våra avdelningar redan under tidiga våren. Tillsättning kan ske omgående så vänta inte med din ansökan.

Sommarjobba i vår produktion

Det största behovet av sommarjobbare har vi i vår produktion. Här hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med den ordinarie personalen jobba med exempelvis processövervakning, arkning av kartong eller pallpaketering. Det är meriterande med truck- och/eller traverskort och erfarenhet från liknande industri. För att arbeta i produktion behöver du kunna arbeta skift.

Sommarjobba på vårt laboratorium

På vårt laboratorium jobbar du bland annat med kvalitetskontroll av vår kartong, kemiska analyser, kalibrering av laboratorieinstrument och dokumentation. För att arbeta på vårt laboratorium behöver du kunna arbeta skift.

Sommarjobba på vårt Customer Service Center

På vårt Customer Service Center arbetar du bland annat med service av ordertider, leveransplanering, transportbokning och besvara övriga frågor som rör våra kunder, produkter och leveranser. Det är meriterande med utbildning och/eller yrkeserfarenhet med inriktning mot ekonomi/försäljning/spedition/logistik. Tjänsten är en dagtidstjänst.

Sommarjobba som truckförare på vår utlastning

Som truckförare på vår utlastning jobbar du med att lagra och lasta våra produkter. Vid lastning är det du som säkerhetsställer kvalitet på godset och att rätt antal kilo och kolli lastas.   Truckkort är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet att köra truck. Tjänsten är en dagtidstjänst.

Sommarjobba som lastmaskinförare

Som lastmaskinsförare lossar du kartongbalar och förser produktionen med råvaror. Du ansvarar över kvalitén på råvarorna och att rätt mängd material doseras. Lastmaskinskörkort (C2) är ett krav och det är meriterande om du har erfarenhet av att köra lastmaskin. Tjänsten avser både dagtidsarbete och skiftarbete.

Tidsperiod

Vår semesterperiod sträcker sig från juni till slutet av augusti och för de flesta tjänster behöver du finnas tillgänglig för arbete under hela denna period då du ersätter ordinarie personals frånvaro. Upplärningstiden varierar från tjänst till tjänst och vi ser gärna att du är tillgänglig för upplärningspass innan sommarvikariatets början.

Ansökan

Välkommen med din ansökan som ska innehålla:

·        CV

·        Personligt brev

·        Tjänst du är intresserad utav

Skicka din ansökan till sommarjobb@fiskeby.com senast 31 mars.

Vänta inte med att skicka in din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.