Fiskeby strävar ständigt efter utveckling genom att söka kompetens inom mekanikområdet som kan passa vår verksamhet. Som underhållsmekaniker hos oss är ingen dag den andra lik och du arbetar både självständigt och tillsammans med andra. Du kan exempelvis arbeta med pumpar, valsar och lager och en del av ditt arbete innebär hantering av arbetsorder i underhållssystemet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där social kompetens och kreativitet är något vi efterfrågar. Vi tror att du trivs med att samarbeta med andra och förstår vikten av god kommunikation med dina kollegor. Du har förmågan att slutföra de uppgifter du åtar dig att lösa och sätter skydd och säkerhet i första hand. Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller likvärdig erfarenhet, med inriktning mot service och underhåll. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som industrimekaniker. Vi erbjuder dig ett omväxlande och brett arbetsfält där din tekniska utveckling säkerställs genom att ny utrustning och teknik införs och löpande fortbildningar erbjuds.

Låter det här intressant? Välkommen att skicka CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com, märk mailet med Underhållsmekaniker eller ring vår arbetsledare för mekanikavdelningen Alexander Södling, 011-15 57 38 så berättar vi mer.