Fiskeby strävar ständigt efter utveckling genom att söka kompetens inom mekanikområdet som kan passa vår verksamhet. Nu behöver vi förstärka vår mekanikavdelning och söker framtidens mekaniker.

Dina arbetsuppgifter
Som underhållsmekaniker ligger tyngdpunkten i ditt arbete på pumpar, valsar och lager. En del av ditt arbete innebär hantering av arbetsorder i underhållssystemet. Vidare ingår du i ett arbetslag med varierande arbetsuppgifter där du själv är med och tar initiativ till att lösa de utmaningar som uppstår. Tjänsten är förlagd till dagtid.

Du kommer att tillhöra vår underhållsavdelning vars mål är att se till att produktionen har en hög driftsäkerhet och tillgänglighet med väl planerade och effektiva underhållsstopp. För att göra detta arbetar vi ständigt med att utveckla vårt planerande och förebyggande underhåll för att öka vår kvalitet och effektivitet.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där social kompetens och kreativitet är något vi efterfrågar. Vi tror att du trivs med att samarbeta med andra och förstår vikten av god kommunikation med dina kollegor. Du har förmågan att slutföra de uppgifter du åtar dig att lösa och sätter skydd och säkerhet i första hand. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller likvärdig erfarenhet, med inriktning mot service och underhåll. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som industrimekaniker.

Ansökan

Låter det här intressant? Välkommen att skicka CV och personliga brev till ansokan@fiskeby.com senast den 2 oktober, märk mailet med ”Underhållsmekaniker”. Tillsättning sker enligt överenskommelse och urval görs löpande. Glöm inte att motivera varför just du är lämplig för denna tjänst.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare på Mekanikavdelningen Alexander Södling, 011-15 57 38 eller HR-generalist Robert Widell, 011-15 57 23. Facklig företrädare för Pappers är Classe Nöid, 011-15 58 46.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.