Vill du vara med och utvecklas med oss genom att skapa nytt förpackningsmaterial av förbrukade pappers- och kartongförpackningar? Just nu söker vi vikarier från förste februari till siste augusti. Välkommen med en ansökan!

Dina arbetsuppgifter
Som operatör vid pappersmaskinerna i Fiskeby ansvarar du för driften av och kvalitén på vår färdiga produkt. Du kommer, tillsammans med kunniga och engagerade kollegor, arbeta i vår Efterbearbetningsdel där vår kartong skärs om till ark och rullas om till mindre rullar. Exempel på arbetsuppgifter är processövervakning, materialhantering, felsökning, kvalitetskorrigeringar och pallpaketering.

Efterbearbetningen tillhör vår Produktionsavdelning där större delen av vår personal arbetar. Du kommer att tillhöra ett skiftlag på 14 personer. Som operatör på Efterbearbetningen kan du arbeta vid flera olika maskiner men upplärningen sker vanligtvis vid en maskin. För att arbeta i produktion behöver du kunna arbeta kontinuerligt 3-skift.

Våra förväntningar
För att passa hos oss har du godkänd gymnasiekompetens. Det är meriterande med truck- och/eller traverskort samt arbetserfarenhet från liknande processverksamhet.

Som person har du ett stort teknikintresse, har lätt att samarbeta med andra samt är engagerad och noggrann. Du är strukturerad och intresserad av att lära dig tekniska arbetsuppgifter såväl som i teorin som i praktiken.

Ansökan
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev till ansokan@fiskeby.com senast 25 januari, märk din ansökan med ”operatör produktion” Tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta tf Produktionschef för Efterbearbetningen Robert Pettersson 011- 15 59 86. Facklig företrädare för Pappers är Claes Nöjd, 011-15 58 46.

Vi undanbeder oss annonserings- och rekryteringstjänster.