I början av juni gick återigen startskottet för motionsloppet Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Sedan 2018 har Fiskeby varit huvudpartner till motionsloppet och vår sponsring gör att alla elever i Norrköpings kommun kan delta i loppet kostnadsfritt. I år har arrangören i samråd med Fiskeby utökat till att även inkludera ungdomsföreningar att delta utan avgift. Kan vara av bidragande faktor till att det i år deltog rekordmånga i stafetten och siffran för deltagande ungdomar fördubblades. Vårt engagemang gjorde att över 200 ungdomar rörde på sig och fick uppleva löpning i formatet gemenskap och glädje, fantastiskt att vi som företag kan vara med och bidra med det! Totalt deltog över 700 personer om 180 lag.

Sandbäckens Norrköpingsstafetten avgjordes i Folkparken i ett fantastiskt löpväder. Varje lag består av fyra deltagare som springer fyra kilometer vardera med start, växling och mål på tävlingsområdet i Folkparken. Loppet har både herr-, dam- och mixedklass.

Vi deltar själva med våra medarbetare ifrån Fiskeby där vi har ett tält som uppsamlingsplats på tävlingsområdet. Vi gillar inramningen som bygger på sammanhållning och laganda och loppet skapar ett tillfälle för gemenskap utanför arbetstid och en mötesplats för våra medarbetare.

Vi tror att den här typen av aktiviteter gynnar välmående och folkhälsan och vi är stolta att kunna göra det möjligt för barn och ungdomar att delta helt utan avgift.

Foton återpublicerade ifrån Sandbäckens Norrköpingsstafetten och tagna av Magnusmedia.nu