/ Jobba hos oss
Jobba hos oss 2018-12-14T11:48:39+00:00

På Fiskeby kan du jobba i alla skeden av ditt yrkesliv

Vill du arbeta i ett utvecklingsinriktat företag som värdesätter kvalitet, hållbarhet och service? Då är Fiskeby rätt plats för dig.

På Fiskeby möts du av en välkomnande och öppen atmosfär. Här får du jobba med tekniskt kvalificerade arbetsuppgifter och långsiktigt förnyelsebara produkter.

För att tillverka vår produkt Multiboard måste flera olika yrkeskategorier samverka. Hos oss kan du jobba som ingenjör, operatör, elektriker, mekaniker, laborant, ekonom, säljare med mera.

Medarbetare vid kartongmaskinen

Skicka gärna in en spontanansökan

Vi har ofta behov av ny personal från industriprogram, teknikcollege, universitet eller högskola. Vi välkomnar motiverade och engagerade personer som vill delta i vårt arbete för framtiden. Genom engagemang, ansvar och samarbete med andra kommer du att kunna påverka din utveckling hos oss.

Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

Just nu söker vi…

Miljölaborant

Vill du vara med att bidra till en hållbar framtid? På Fiskeby tillverkar vi

Underhållsmekaniker

Är du kreativ och nyfiken på hur saker fungerar? Fiskeby strävar ständigt efter utveckling

100% returfiber

100% returfiber

Återvinning är viktigt och ett effektivt sätt att spara på jordens resurser. Därför tillverkar vi Multiboard av 100% returfiber.

Läs mer
Miljökontakt
HR-generalist

Lina Arvefors
Tel: +46 11-15 57 36
lina.arvefors@fiskeby.com

Miljökontakt
HR-generalist

Lina Arvefors
Tel: +46 11-15 57 36
lina.arvefors@fiskeby.com

Fiskeby tillverkar förpackningskartong av 100% returfiber

Pappersproduktionen i Fiskeby startade redan 1637. Idag är vi en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong och ensamma i Skandinavien om att bara använda återvunnen fiber i tillverkningen.

Egenproducerad ånga

Egenproducerad ånga

Allt råmaterial som vi återvinner torkar vi med hjälp av ånga, och all ånga som vi använder producerar vi helt på egen hand.

Läs mer
Plaståtervinning

Energi av plast

Som enda kartongbruk i Skandinavien tar Fiskeby emot plastbelagda förpackningar som råvara. Plasten separerar och omvandlar vi till energi.

Läs mer