Att sommarjobba hos oss

Nu har ansökan för sommarjobb hos oss stängt för denna säsong och portarna öppnar igen vid årsskiftet då rekryteringen för sommaren 2025 startar. Läs gärna vidare om hur det är att sommarjobba hos oss!

De flesta av våra sommarjobb finns i vår produktion. Där hamnar du mitt bland maskinerna i produktionsprocessen och får tillsammans med den ordinarie personalen jobba med exempelvis processövervakning, arkning av kartong eller pallpaketering. Vi har även ett laboratorium där du kan sommarjobba med allt från kvalitetskontroll till kemiska analyser och dokumentation. Vi har även behov av personal till andra typer av tjänster så som mekaniker och automationstekniker, truck- och lastmaskinsförare samt till vårt Customer Service Center där du hanterar order, leveranser och andra förfrågningar från våra kunder.

Grundkrav för att sommarjobba på Fiskeby

Grundkravet för att sommarjobba hos oss är att du har fyllt 18 år och har som lägst godkänd gymnasiekompetens eller ska påbörja det sista året på din gymnasieutbildning. Som person tycker du om att samarbeta med andra människor, är nyfiken, noggrann och intresserad av teknik. Till många tjänster är det meriterande med truck- och/eller traverskort samt erfarenhet från liknande industri. För arbete i produktion behöver du kunna arbeta skift.

Vår semesterperiod sträcker sig från juni till augusti och därmed behöver du finnas tillgänglig för arbete under hela denna period då du ersätter ordinarie personals frånvaro. Upplärningstiden varierar från tjänst till tjänst där vissa tjänster i produktionen innebär en upplärning på heltid redan innan sommaren. För övriga tjänster ser vi gärna att du är tillgänglig för ett antal upplärningspass innan sommarvikariatets början. För dig som kan börja arbeta tidigare kan det finnas möjlighet till vikariat på någon av våra avdelningar redan under tidiga våren.

Möt våra tidigare sommarjobbare

Möt Martin – sommarjobbare 2023

”Jag tycker att en glad och välkomnande gemenskap är A och O på en arbetsplats vilket det var på Fiskeby”

Möt Jamil – sommarjobbare 2022

”På Fiskeby finns det flera olika områden att jobba inom. Jag vill lära mig så mycket som möjligt och det finns det möjlighet för.”

Möt Johanna – sommarjobbare 2022

”Jag tar med mig hur viktigt det är med teamwork. Jag och mina kollegor hjälptes alltid åt och stöttade varandra.”

Kontakta oss

Miljökontakt
HR-generalist

Lina Arvefors
Tel: 011-15 57 36
lina.arvefors@fiskeby.com

Miljökontakt
HR-generalist

Lina Arvefors
Tel: Föräldraledig
lina.arvefors@fiskeby.com

Miljökontakt
HR-generalist

Robert Widell
Tel: 011-15 57 23
robert.widell@fiskeby.com

Robert Widell
HR-generalist

Robert Widell
Tel: 011-15 57 23
robert.widell@fiskeby.com

Möt våra medarbetare

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Fiskeby?
I filmerna nedan får du träffa några utav våra medarbetare som berättar om sina yrkesroller och ger en inblick i hur det är att jobba hos oss.

Robert, Emilie och Mårten

"Vi är ett väldigt starkt och tight team som har jättekul ihop."

Erik Lagander, Arbetsledare

"Något jag verkligen uppskattar i min roll är ansvaret. Att vara den som fattar beslut om det så gäller personal, säkerhet eller underhåll."

Elenore Moback, Operatör

"Det känns bra att vara på ett företag som jobbar för en hållbarare framtid."