/ / Ex-jobb
Ex-jobb 2018-12-14T11:49:22+00:00

Gör ditt ex-jobb på Fiskeby

Att ex-jobba är ett utmärkt sätt att lära känna Fiskeby. Samtidigt som du fördjupar dig i ett ämne kanske du upptäcker att du vill jobba hos oss i framtiden.

Vår verksamhet är tekniskt kvalificerad. Det innebär att det finns många intressanta ämnesområden som kan bilda bas för ditt examensarbete.

Om du har en bra idé och är intresserad av att göra ditt examensarbete på Fiskeby är du välkommen att kontakta oss på ansokan@fiskeby.com.

Ex-jobb. Anställd och student samarbetar.

Exempel på tidigare ex-jobb:

  • Analys av biogassubstrat
  • Realtidsmätning av effektuttag
  • Lagerutredning
  • Analys av torkventilation vid kartongtillverkning
  • Pilotförsök biogas
Miljökontakt
HR-generalist

Lina Arvefors
Tel: +46 11-15 57 36
lina.arvefors@fiskeby.com

Miljökontakt
HR-generalist

Lina Arvefors
Tel: +46 11-15 57 36
lina.arvefors@fiskeby.com

Plaståtervinning

Energi av plast

Som enda kartongbruk i Skandinavien tar Fiskeby emot plastbelagda förpackningar som råvara. Plasten separerar och omvandlar vi till energi.

Läs mer
Egen biogasanläggning

Egen biogasanläggning

Reningskapaciteten på Fiskeby är stor. Med egen biogasanläggning minskar vår miljöbelastning samtidigt som den hållbara produktionen kan öka.

Läs mer

Är Norrköping Sveriges pappershuvudstad?

I ett av världens största exportländer av papper, massa och andra skogsprodukter är Norrköping den kommun med flest anställda inom pappers- och massaindustrin.

Fiskeby bjuder skolor på stafett

I sommar är det premiär för motionsloppet Sandbäckens Norrköpingsstafetten. Fiskeby sponsrar arrangemanget genom att bjuda alla elever i Norrköpings kommuns skolor på anmälningsavgiften.

  • Förpackningar

Kartong bästa miljövalet

Som konsument möter du dagligen en mängd olika förpackningar. Magasinet Aktiv hållbarhet har därför sammanställt en guide med goda råd för dig som